.Strona GłównaZalogujRejestracja
» Strona Główna » Informacje o kolekcji » mam płacić za 12 numer 39zeta?
[1] | 2 | 3 | >>
użytkownik post
mateuszb
użytkownik

miasto : Pułankowice

mam płacić za 12 numer 39zeta?
03-08-2006 22:12:24

W 12 numerze jest załączonych parę kawałków plastiku,które moim zdaniem powinny
kosztować najwyżej 6 zł.

............................
kmilota
użytkownik

miasto : Zgorzelec

04-08-2006 08:52:48

użytkownik mateuszb napisał
W 12 numerze jest załączonych parę kawałków plastiku,które moim zdaniem powinny
kosztować najwyżej 6 zł.

Widać że nie czytałeś starych komentarzy na tym forum. Ten problem był już poruszany kilkakrotnie. Po prostu opłata za gazety jest stała. Czy to za trzy kabelki, czy silniczek, czy procesor dragonbool, czy kamerę cmos. W innym wypadku za jeden numer zapłaciłbyś 5zł, a za inny 300zł. Chciałbyś tak?

Ponieważ admina na naszym forum już nie ma a edycja AVATARA nadal nie działa, oto link http://img405.imageshack.us/img405/9523/id01vg4.gif
Jaegar
użytkownik

miasto : Kielce

04-08-2006 11:38:42

użytkownik kmilota][cytat=mateuszb]W 12 numerze jest załączonych parę kawałków plastiku,które moim zdaniem powinny
kosztować najwyżej 6 zł.[/cytat napisał

Widać że nie czytałeś starych komentarzy na tym forum. Ten problem był już poruszany kilkakrotnie. Po prostu opłata za gazety jest stała. Czy to za trzy kabelki, czy silniczek, czy procesor dragonbool, czy kamerę cmos. W innym wypadku za jeden numer >>>>>zapłaciłbyś 5zł, a za inny 300zł<<<<< . Chciałbyś tak?

A moim zdaniem wsystkich części do i-droida dołączonych do jednego nr wartość nie przekracza ceny numeru. Poprostu na jednej rzeczy Dea zarabia mniej a na innej o wiele więcej

Robot to najlepsza pozycja DeAgostini.
kmilota
użytkownik

04-08-2006 12:02:11

użytkownik Jaegar napisał

A moim zdaniem wsystkich części do i-droida dołączonych do jednego nr wartość nie przekracza ceny numeru. Poprostu na jednej rzeczy Dea zarabia mniej a na innej o wiele więcej

Jesteś pewien? To jak myślisz, ile kosztuje taki procesor który będzie mózgiem i-D01?

Ponieważ admina na naszym forum już nie ma a edycja AVATARA nadal nie działa, oto link http://img405.imageshack.us/img405/9523/id01vg4.gif
Psud
użytkownik

miasto : Gdańsk

04-08-2006 19:53:24

użytkownik kmilota][cytat=Jaegar]
A moim zdaniem wsystkich części do i-droida dołączonych do jednego nr wartość nie przekracza ceny numeru. Poprostu na jednej rzeczy Dea zarabia mniej a na innej o wiele więcej [/cytat napisał

Jesteś pewien? To jak myślisz, ile kosztuje taki procesor który będzie mózgiem i-D01?

koło 10zł.....

kmilota
użytkownik

04-08-2006 20:37:29

użytkownik Psud][cytat=kmilota]
Jesteś pewien? To jak myślisz, ile kosztuje taki procesor który będzie mózgiem i-D01?[/cytat napisał

koło 10zł.....

No to powiedz jeszcze, gdzie można kupić mikroprocesor Freescale Dragonball i.MXL za 10zł?

neon
użytkownik

miasto : 100lica

05-08-2006 02:29:36

W parti 1000 sztuk ten procesor kosztuje okolo 8-9 dolarow- zalezy to jeszcze od wersji procesora bo sa troszke rozne ;-)

pozdrawiam

kmilota
użytkownik

05-08-2006 08:28:51

użytkownik neon napisał
W parti 1000 sztuk ten procesor kosztuje okolo 8-9 dolarow- zalezy to jeszcze od wersji procesora bo sa troszke rozne ;-)

pozdrawiam

Czyli za 10zł go nie kupię :( A ciekawe ile kosztuje w zakupie jednostkowym?

Jaegar
użytkownik

miasto : Kielce

05-08-2006 10:53:32

Też się zgdze że przy hurtowym kupowaniu np. tych procesorów, wychodzi im o wieke taniej niż przy kupowaniu pojedynczo i napewno cena nie przewyższy ceny gazety. Jak było w przypadku Radio Control? Kiedy dołączyli baterię i ładowarkę to cena nr odrazu skoczyła trzykrotnie. Jeżeli wszystkie nr i-d01 mają kosztować tyle samo, oznacza to, że żadna część nie przewyższy ceny tej gazety.

Chociaż pisząc tego posta tak się zastanawiam, że przecież jeżeli oni mają stały nakład załużmy 1000szt. każdego z nr to mogą sobie pozwolić na stratę, bo i tak nie wyprodukują więcej egzemplarzy i tylko na tych 1000 stracą.

A jakie jest wasze zdanie, bo ja już w końcu nie wiem

Robot to najlepsza pozycja DeAgostini.
krzysiunio
użytkownik

miasto : Warszawa

24-08-2006 15:06:24

[cytat=Jaegar]Też się zgdze że przy hurtowym kupowaniu np. tych procesorów, wychodzi im o wieke taniej niż przy kupowaniu pojedynczo i napewno cena nie przewyższy ceny gazety. Jak było w przypadku Radio Control? Kiedy dołączyli baterię i ładowarkę to cena nr odrazu skoczyła trzykrotnie. Jeżeli wszystkie nr i-d01 mają kosztować tyle samo, oznacza to, że żadna część nie przewyższy ceny tej gazety./cytat]

Przewyższy, przewyższy kamera jest warta więcej niż to 39 zeta.

Ale plastik jesto wiele wiele wiele wie............... mniej wartyniż wyżej wspomniana kasa

cały robocik - jestem zawiedziony NOWE GG: 4277605
[1] | 2 | 3 | >>
» Strona Główna » Informacje o kolekcji » mam płacić za 12 numer 39zeta?

Odpowiedz
wersja : v.1.8.9.b

DeAgostinisoftomasz